• 2700+ solgt

  Fine sorte snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Sorte Formelle Snørebånd Er Et Definitivt Valg

  Runde sorte snørebånd til formelle sko er en sand klassisker, designet til laksko, men de er en elegant tilføjelse til enhver slags sko. 

  Skal du på arbejde, eller på konference? Tjek. En firmaudflugt? Åh, yes. Og hvad med et bryllup? Du kommer til at elske dine nye snørebånd, i medgang og modgang. 

  Hvor mange penge bruger du på slips? Og du har ikke tænkt dig at matche dine slips med snørebånd i den højeste kvalitet? Hvis du ikke tror at det har betydning når cheferne diskuterer hvem der fortjener en bonus, passer de her snørebånd måske slet ikke til dig. 

  Runde formelle sorte snørebånd er både et sikkert og modigt valg, som viser en stærk sans for ydmyghed, samtidig med at det er premium snørebånd som har samme kvalitet som dine sko. 

  Er enhver person du møder en potentiel ny mulighed for at netværke? Godt. Så har du fundet de rette snørebånd. 

  De siger at førstehåndsindtrykket betyder alt. Men hvad med det førstehåndsindtryk du får af dig selv, lige før du træder ud af døren? Alt er præcis som det burde være, og det sidste du skal gøre er at binde skoene. Der er et undervurderet sidste trin, og det burde matche din standard, ligesom alt andet gør. 

  Du kan ikke sige nej til det klassiske - og at overveje andre farver end sort, til dine formelle sko, er at sige nej til det klassiske. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-Classic-Black
  Tynd vokslag
  Lavet af bomuld
  Kan strækkes 0%
  Bredde: 3mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bruges typisk til fine sko