• 1600+ solgt

  Fine navyblå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Marineblå Snørebånd Til Formelle Sko Tilføjer Skumsprøjt til Hverdagen

  Dine fødder kommer til at opleve en øjeblikkelig bølge af komfort og stil med de det samme de bliver sat i et par formelle sko med runde marineblå snørebånd. Og bliv ikke overrasket hvis folk stopper op for at beundre dem - hvis andre snørebånd er springvand, så er de her snørebånd Niagara Falls.

  Og det kan faktisk føles lidt som at have fødderne i en kold spand vand når man bruger sine gamle snørebånd. Tag dem af og smid dem væk. Og oplev verdens største vandfald, lad det kølige, forfriskende, genoplivende vand draperer dine sko, og se den dybe, fængslende farve på disse storslåede marineblå snørebånd.

  Og på den anden side af vandfaldet føles det anderledes. Skoene… føles mere sikre, og dog mere fleksible. Og farverne - denne marineblå passer til både lyse farver som hvid, beige og lysebrun, eller mere kraftige farver som rød, orange eller gul. I bund og grund er deres alsidighed ligeså stor som alle verdens have tilsammen.

  Lad folk svømme hen i dine snørebånd til det næste formelle event. Træd ind af døren og efterlad en bølge af beundring i dit kølvand. Lad strømmen fører dig til den næste vigtige begivenhed, og vær sikker på at du kan stole på dine sko.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-Classic-NavyBlue
  Tynd vokslag
  Lavet af bomuld
  Kan strækkes 0%
  Bredde: 3mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bruges typisk til fine sko