• 370+ solgt

  Fine lilla snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Lilla Snørebånd Tør Vise Sig Frem, Uden at Prale

  Når rød er for meget for øjnene, og blå virker for blød og følelsesladen, er runde lilla snørebånd den perfekte tilføjelse til dine formelle sko. Det er farven du vælger når du både vil være imødekommende, og samtidig tages seriøst. 

  Jeg tror det er på sin plads at sige at disse snørebånd passer perfekt dig til, ikke sandt? 

  Du er ikke den højrøstede type. Hvis du har en god pointe, er der ingen grund til at råbe den. Og det er det samme med disse lilla snørebånd. De tilføjer klasse og sofistikation, uden at kræve for meget opmærksomhed. De er lavet i den højeste kvalitet uden at have et pralende prisskilt. De tilbyder en komfort og en stil, som de snørebånd der fulgte med skoene ikke kan nå til sokkeholderne, men de er, trods alt, blot snørebånd. 

  Lilla er en farve med kraft og saft. Det er en farve som passer ligeså godt til sort som til hvid, men den viser to vidt forskellige personligheder alt efter hvad du sætter den sammen med. Og de passer til alle farver midt imellem - når vi hører folk sige at lilla ikke passer til en bestemt farve, ser vi eksempler som beviser det modsatte. 

  Runde lilla snørebånd til formelle sko viser et bestemt royalt niveau. Så ja, de er rimeligt meget det helt perfekte valg til dig. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-Classic-Purple
  Tynd vokslag
  Lavet af bomuld
  Kan strækkes 0%
  Bredde: 3mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bruges typisk til fine sko