• 680+ solgt

  Fine hvide snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Hvide Snørebånd Til Formelle Sko Får Dig Helt Til Tops

  Mere stilede end klassiske, men mere traditionelle end nymoderne: vores runde hvide snørebånd er skabt til formelle sko, og transformerer med det samme din morgenrutine om til en danserutine. Du kommer til at dreje rundt foran spejlet. Og du kommer til at se fantastisk ud. 

  Du kan træde ind i ethvert nyt miljø, med en nyfunden selvtilled, fordi du ved at dine sko er overdådige. Det er en ting mindre du skal bekymre dig om. Nu kan du fokusere på at overgå kokurrenterne, hvilket er meget nemmere fordi dine snørebånd er skabt specifikt til at få folk til langsomt at tage brillerne af og hviske: "Wow..." 

  Men hvem ved, måske handler det at overgå konkurrenterne ikke kun om arbejdsmoral, eller om at se imponerende ud, fra top til tå. Måske er du ude for at skulle løbe hurtigere end konkurrenterne for at nå til et sted før alle andre? Er den første som tage den næste opgave garanteret en forfremmelse? Hvis det er tilfældet ønsker du ikke at dine snørebånd skal gå op imens du er i fuldt firspring henover kontorets gulve. 

  I bund og grund, når du har formelle sko som blærer sig med runde hvide snørebånd i denne kaliber, er løbet om at nå til toppen af rangstigen, til toppen af din profession, allerede bestemt på forhånd. 

  Så snart du har bundet snørebåndene på skoene, gå udenfor og se på dine sko et øjeblik. Så se på himlen. Du kan nu nå helt til tops. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-Classic-White
  Tynd vokslag
  Lavet af bomuld
  Kan strækkes 0%
  Bredde: 3mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bruges typisk til fine sko