• 360+ solgt

  Fine hot pink snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Formelle Snørebånd i Pink Tør Skille Sig Ud

  En sand unik måde hvorpå du kan præsentere dine sko i formelle situationer er med runde formelle snørebånd i pink. De lyser op i selv de mest kedelige øjeblikke.

  Er du den mest vovede person i rummet, har du let ved at omfavne din egen unikke stil? Her er en nem måde at finde ud af det på: tjek alle andres snørebånd. Når de dine premium snørebånd til sokkeholderne? Så har vi vist svaret på det spørgsmål.

  Bind disse iøjenfaldende snørebånd på dine formelle sko - uanset om skoene er sorte, hvide eller grå, dine snørebånd kommer til at imponere. Åh, men sat sammen med en rød eller grøn sko? Folk vil få lyst til at tage billeder af din spektakulære skostil. 

  (... og hvis du bad om 30 kroner pr. billede ville du du hurtigt få en fortjeneste, fordi vores snørebånd er både premium og til en rimelig pris, just saying...) 

  "Mode starter ved fødderne" som man siger i de allerhøjeste modekredse. Det er nok fordi at skoene er det første man lægger mærke til når man træder ind af døren. 

  Se det sådan her: hvis du imponerer dem fra øjeblikket dine sko rammer gulvet, kommer de til at vente i spænding på blot at høre dig tale. 

  Runde pink snørebånd til formelle sko er modige, iøjenfaldende, og får dig til at svømme imod strømmen. Fordi, hvordan kunne de gøre andet? 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-Classic-HotPink
  Tynd vokslag
  Lavet af bomuld
  Kan strækkes 0%
  Bredde: 3mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bruges typisk til fine sko