• 290+ solgt

  Fine gule snørebånd

  (1 anmeldelser)
  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Gule Snørebånd til Formelle Sko Lyser Rummet Op

  Runde gule snørebånd giver dine formelle sko fornyet liv, og samtidig giver de en alsidig æstetik som daterer helt tilbage til 17.000 f.kr.

  Hvordan kan man andet end beundre den slags tidsløshed?

  Farven gul er ligesom en gave sendt fra himlen. Gul blev brugt til at afbillede livet på hulemalerier før menneskeheden opfandt det skrevne sprog. Jeg er sikker på at det bare var en heldig tilfældighed, at den gule farve matchede så godt med brun og sort.

  Men alle ved hvor godt gul både harmoniserer med andre farve, men også tilbyder en stærk kontrast. For eksempel når det kommer til farver som lilla og violet, uanset hvilken nuance. Bare spørg Vincent Van Gogh, som åbenbart elskede denne farvekombination. Men hvad ved han om farver? Han er jo kun den mest berømte maler i den vestlige verden. 

  Lad lyset skinne på dine sko. Træd ind i et rum som om du er i spotlyset uden at du behøver og knibe øjnene sammen. Er du klar til Hollywoods røde løber? Er du klar til en salgsaftale der er milliarder værd? Er du klar til en køretur langs kysten med kalechen nede, og dine spritsmarte sko som træder liiiidt for hårdt på speederen? 

  Fra de mørke vægge i huler der for tusind år siden var beboede, til de store balsale med et lysshow og Dj-set verden aldrig har set mage: gul har holdt skansen igennem tiderne som ingen andre farve har.

  Du kan prøve alle andre slags snørebånd der findes. Men runde gule snørebånd til formelle sko får solen til at skinne, fra dine ankler og opad. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-Classic-Yellow
  Tynd vokslag
  Lavet af bomuld
  Kan strækkes 0%
  Bredde: 3mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bruges typisk til fine sko