• 1430+ solgt

  Fine blå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Blå Snørebånd Til Formelle Sko Er Som Bølgen Blå 

  Runde blå snørebånd til formelle sko er designet til at få dig til at føle at du går på vand - hver gang du træder ind i et nyt rum. Men det er ikke et mirakel - det er den usammenlignelige komfort du oplever, blandet med den dragende stil disse snørebånd giver. 

  Og de giver dig stil, en unik stil som ingen andre har. Du kan mærke forskellen den høje kvalitet giver, i det øjeblik du åbner pakken med dine nye snørebånd. 

  Føl kvaliteten i håndfladen, det er som et finjusteret armbåndsur. Bemærk det subtile, men fængslende detaljerede flettede stof. 

  Og de agletter (tippen for enden af snørebånd)... Før du binder dem på skoene kan du svømme hen i agletterne på disse snørebånd, i den dybe, blå farve. Vi vil vædde med at du kommer til at tænke hvordan du har klaret dig uden disse snørebånd indtil nu, for lad os være ærlige: billig plastik hører kun til i fødselsdagsgaver købt i sidste minut, til nogen du ikke kender særligt godt. Ikke på skoene hos en succesfuld voksen. 

  Uanset om du har planer om at få alles øjne til at svømme i en sø af jalousi ved at matche disse snørebånd med en blå smoking, eller om de er den sidste detalje på det outfit som skal skaffe dig den forfremmelse du ved du fortjener - runde blå snørebånd til formelle sko kommer ikke til at skuffe dig. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-Classic-Blue
  Tynd vokslag
  Lavet af bomuld
  Kan strækkes 0%
  Bredde: 3mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bruges typisk til fine sko