460+ solgt

Fine orange snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Orange Snørebånd til Formelle Sko Fyrer Op For Dit Fodtøj

Runde orange snørebånd er til formelle sko som ved hvad de vil. Til de lejligheder som kræver den ekstra stærke detalje. Til dig der elsker den højeste, skarpeste, modigste mode. 

Her er de. Snørebånd i den bedste kvalitet, designet til de vigtigste events, og som ovenikøbet er i en farve der med sikkerhed vil gøre at du skiller dig ud fra mængden. Man kan se brune, beige, hvide, lysegrå og andre dæmpede farver overalt, som passer til de dæmpede mennesker der bærer dem, men imens kommer disse snørebånd til at give dine fødder fornyet energi. 

Vi vil vædde med at du aldrig har tænkt over hvor sørgelige andre snørebånd er, før du så vores runde orange snørebånd til formelle sko. 

Orange’s komplimentærfarve er blå. Det er ligegyldigt hvilken slags blå. Der er en grund til at en solnedgang over havet kan få selv de mest hårdføre mænd til at stortude - kontrasten af blå og orange er bare så kraftfuld og storslået, at den ikke er til at modstå. 

Men du kan nyde glæde af andre farvekombinationer, med denne dynamiske orange, er det kun fantasien der sætter grænser. Orange snørebånd passer til enhver brun farve, enhver variant af hvid, eller til læder med et gulligt skær. Sort er altid et sikkert valg, og grå fungerer perfekt - både fra den slags grå der næsten er sort, og til den lyseste lysegrå. 

Runde orange snørebånd til formelle sko fortæller folk hvordan du har det, uden at du behøver sige det højt… og de følger dit tempo uanset hvilket udadvendt eskapade du befinder dig på. Du ved at du i forvejen lyser op i ethvert rum. Er det ikke på tide at dine fødder følger med? 


Skriv en anmeldelse
Produktkode: 3M-Classic-Orange
Tynd vokslag
Lavet af bomuld
Kan strækkes 0%
Bredde: 3mm
OEKO-TEX®-certifikat godkendt
Bruges typisk til fine sko