1370+ solgt

Fine lysebrune snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Beige Snørebånd til Formelle Sko Åbner Nye Muligheder

Runde beige snørebånd forvandler dine formelle sko til små paradisøer. Men komforten, stilen og den høje kvalitet blev skabt med øje for miljøet - fra den jobsamtale der ændrer dit liv, til den lille fiskerbåd i midten af det store hav - disse snørebånd hjælper til, overalt. 

Beige er en farve som let kan overses, medmindre den bliver sat sammen på den rigtige måde. Beige gardiner på et hotel værelse sammen med et beige tæppe? Ikke okay. Beige snørebånd i den højeste premium kvalitet, sat sammen med en mørkeblå formel sko? Du bringer ferien med på arbejde, og alle kan mærke det. 

Kan du se hvordan de smiler? Det er kun på grund af dig. 

Vidste du at der findes folk som ikke ved, at snørebåndene som følger med skoene når du køber dem, egentlig hører til i skraldespanden? Heldigvis er du en af de få som ikke lader sig narre af dårlig kvalitet. Du forstår den forskel en lækker skostil giver.

Runde beige snørebånd til formelle sko er ligesom at starte din dag på stranden. Du ved de ser fantastiske ud, at de aldrig går op, og at de passer ligeså godt til brune lædersko, som til hvide. Sukker du allerede?

Vi ville spørge dig hvor de her snørebånd skal bringe dig hen, men vi er sikre på du allerede har en bestemt kyst i tankerne, om det er en kyst der bringer nye muligheder, eller et i forvejen velkendt sted.  


Skriv en anmeldelse
Produktkode: 3M-Classic-LightBrown
Tynd vokslag
Lavet af bomuld
Kan strækkes 0%
Bredde: 3mm
OEKO-TEX®-certifikat godkendt
Bruges typisk til fine sko