130+ solgt

Fine lime snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Limegrønne Snørebånd Til Formelle Sko er Håndplukket til Dig

Formelle sko bliver simpelthen bedre med runde limegrønne snørebånd, en unik farve som er designet til unikke begivenheder. Du ved, for eksempel, til kontoret, en fest, et bryllup, en tur i Bilka. 

Nå, er det måske ikke unikke steder for dig? Så har vi gode nyheder. Eftersom du overvejer limegrønne snørebånd, kan vi med sikkerhed sige, at uanset hvor du er, gør du dine omgivelser unikke, og alle der er i nærheden af dig er efter vores mening, heldige at dele rummet med dig. 

Limegrøn giver med sikkerhed en jordnær følelse, men ikke uden først at blære sig med sin lyse og fascinerende neonagtige nuance. Så passer de ligeså godt til en undergrunds danseklub, som til en picnic-tur som første date? Godt spørgsmål. Og svaret er: Ja de gør…

Det er okay hvis du kommer til at hade dine gamle snørebånd. Til sidst bliver du nødt til at skåne dem og smide dem i skraldespanden, og så med det samme tage skraldet ud, så du ikke spreder dunsten af billige snørebånd i dit hus. 

Og heldigvis for dig, er den bedste måde at vaske underlegenheden fra dine andenrangs snørebånd væk på, er ved at pifte dine sko op med vores friske limegrønne snørebånd. Fra det øjeblik du binder dem første gang, vil dine sko være genfødte, skinnende og klar til nye udfordringer. 


Skriv en anmeldelse
Produktkode: 3M-Classic-Lime
Tynd vokslag
Lavet af bomuld
Kan strækkes 0%
Bredde: 3mm
OEKO-TEX®-certifikat godkendt
Bruges typisk til fine sko