390+ solgt

Fine grønne snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Grønne Snørebånd til Formelle Sko Giver et Overdådigt Look

Alt for længe har du gået rundt uden at ligne en million fra top til tå - men vores runde grønne formelle snørebånd får dine sko til at ligne en hæveautomat der spytter tusindkronsedler fra sig. 

De siger at uden at satse er der ingen belønning. Men hvad med de ting i livet der er helt sikre? Det er sandt at der findes få ting der er helt sikre, og normalt, når nogen siger "helt sikkert” er det altid en lyssky fætter du ikke har set i mange år, som pludselig dukker op med en “skråsikker” investeringsmulighed, der ikke kan gå galt. 

Bare rolig - med de her snørebånd er du sikker! 

De er en ægte version af det sikre, og ikke bare på grund af vores 100% tilfredshedsgaranti (hvis de nu ikke når dine tårnhøje forventning). Det er snørebånd af den højeste kvalitet, enhver tråd er designet så pengene betaler sig. Så snart de er bundet går de aldrig op, uanset hvor stresset en situation du kan befinde dig i. Den uovertrufne klarhed i farven gør det muligt at gå ind på chefens konter, smide fødderne op på skrivebordet, pege på snørebåndene, og bede om lønforhøjelse. 

Faktisk vil vi vædde med at der åbner sig uanede muligheder med disse snørebånd, muligheder som kompenserer for deres førsteklasses pris. 

Uanset om det er formelt eller afslappet kan du høste belønningen der automatisk følger med disse overdådige snørebånd. 


Skriv en anmeldelse
Produktkode: 3M-Classic-Green
Tynd vokslag
Lavet af bomuld
Kan strækkes 0%
Bredde: 3mm
OEKO-TEX®-certifikat godkendt
Bruges typisk til fine sko