• T-Formet Indlæg Med Støtte til Forfoden

  49,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Indlæggene er meget effektive når det kommer til smertelindring i foden. De sørger for at fodfoden er i den rigtige position så de relevante muskler ikke bliver overbelastet. 2GOs professionelt designet indlæg forebygger muskeltræthed ved at sikrer at det er de rigtige muskler som bliver brugt ved at fordele belastningen over hele fodsålen. De giver stabilitet og balance uden at gå på kompromis med svangstøtten til din for- og mellemfod.

  Folk som lider af metatarsalgia (nedsunken forfod), vil opleve indlæggene som en langsigtet løsning på deres problem.

  Ortopædiske indlæg mod platfod

  Vores indlæg støtter din fod ved blidt at løfte området bag ved forfoden op, hvilket genskaber den tværgående svangbue som du mangler når du lider af platfod. Som følge af dårlig positur når du går, får nogle muskler højere belastning end det er meningen og andre for lidt når man sammenligner med en fod, hvor den tværgående svangbue ikke er kollapset. Med ortopædiske indlæg, udjævnes den ubalance, så det altid er de rigtige muskler som bliver brugt.

  Indlæg der genskaber din normale svang

  Indlæggene hjælper med at genskabe en normal fodsvang (den tværgående svang for at være præcis) ved at give den rigtig form for støtte. Dette er med til at lindre smerter fordi din fod er i den rigtige position og gør også de rigtige muskler stærke nok til at løse problemet på egen hånd med tiden.

  En kollapset længdegående svangbue kan føre til noget som hedder Hallux Valgus hvilket er når forfoden bliver deform og knyster, vabler og inflammation opstår. Ved Hallux Valgus begynder storetåen at bøje imod de andre tæer, hvilket kan betyde at det gør ondt bare at gå korte distancer.

  Indlæggene er lavet af ægte vegetabilsk garvet læder. De er fugtabsorberende, yderst komfortable og meget holdbare. Du kommer til at elske dem langt ind i fremtiden.

  Skriv en anmeldelse