• 50+ solgt

  Super brede violette snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Maksimal synlighed
  • Få et unikt look

  Super Brede Lilla Snørebånd Gør Optimerer Dine Sneakers. Punktum.

  Super brede lilla snørebånd gør dig øjeblikkeligt til et stilikon. Det er ikke en farve som man ser hver dag, hvilket betyder at folk lægger mærke til den. Og at de kommer til at associere den farve med dig og din stil. 

  Der går ikke lang tid før at din stil bliver erklæret et banebrydende modefænomen. Ingen andre tør gå med lilla, fordi du nu har monopol. Tillykke. Din helt egen farve. 

  Vi fortæller dig ikke noget du ikke allerede ved, men folk skænker ikke dine nuværende snørebånd, dem der fulgte med skoen, et eneste blik, gør de? Hvis der var et fodtøjs-kongerige ville standard snørebåndene være bønder, og dette par ville være konge og dronning. 

  Vi ville ønske du kunne binde snørebåndene på dine sko, bare så du kan tage dem af, putte dine gamle snørebånd på, og se hvor utilfredse dine sko ser ud. For når man først har prøvet vores super brede lilla snørebånd, er der ingen vej tilbage. 

  Og derfor er det heldigt at disse snørebånd lever længere end selve skoen, hvilket betyder at du kan nyde dem igen og igen. Du får bonuspoint hvis du bytter dem rundt på forskellige sko. Send os et billede på Instagram. De sejeste sko/snørebåndskombinationer bliver delt på vores side. 

  Hør her, du har god stil. Det vidste vi i det sekund du klikkede på disse snørebånd. Og nu er vejen til at give dig selv en bedre skostil kun ét klik væk.   Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 18M-Flat-Violet
  Bredde: 16mm
  Lavet af høj kvalitet polyester