• 550+ solgt

  Super brede sorte snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • Maksimal synlighed

  Super Brede Sorte Snørebånd Forstærker Dine Sneakers

  Take dine sneakers med ud på en ny rejse, med super brede sorte snørebånd. Første stop på rejsen er luksuriøst fodtøj. Næste stop: hvem ved? Det vil tiden vise. Men vi ved at nye muligheder åbner sig for dig. 

  Nye muligheder? På grund af snørebånd? Det passer ikke. 

  Jo. Det passer. 

  Med disse snørebånd kan du gå op til udsmideren foran den nye natklub, pege på dine snørebånd, og blive ledt igennem til VIP-sektionen, imens køen måbende ser på. Dit navn behøver ikke være på nogen liste længere. Og det er vente i kø hører fortiden til. 

  Træd ind i ethvert rum på ethvert kontor, afbryd alle ved at smide fødderne op på bordet, og gør dig klar til at blive forfremmet til direktør. 

  Sort er farven af musiknoder, strøet henover tyndt papir. Det er farven på din mobil-skærm når den er slukket. Det er en mørk tunnel, uden ende. Alene betyder det jo ikke så meget. Men du kan nu binde dine sko, og spil den vildeste concerto, surfe på din håndholdte supercomputer, eller træde ind i det spændende og ukendte - og pludselig bliver sort noget helt fantastisk. 

  Super brede sorte snørebånd betyder ikke meget på et billede på en hjemmeside. Men vent til de er bundet på dine sneakers, og pludselig bliver du helt fantastisk. 
  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 18M-Flat-Black
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bredde: 16mm