• 90+ solgt

  Super brede navy blå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Maksimal synlighed
  • Få et unikt look

  Super Brede Marineblå Snørebånd Sætter Dine Sneakers Fri

  Sæt midnatshimlen på dine fødder med super brede marineblå snørebånd, og bliv med øjeblikkelig virkning den smarteste person til festen. 

  Og hvordan ved vi at du bliver den smarteste person til festen? Fordi med disse snørebånd på fødderne, min ven, er det dig. Hver gang. Med garanti. 

  Den marineblå er næsten sort, men dog ikke, og dette gør farven helt unik. Denne farve forsøger ikke at blære sig, men den ved at den ser fantastisk ud, og den behøver ikke følge med strømmen. Og andre lægger mærke til dette; den smarteste person til festen bliver, naturligvis, lagt mærke til. 

  Du har søgt og fundet den bedste premium butik der findes, og ovenikøbet klikket på den mest stilede og spændende snørebånd vi har: de super brede. OG så har du udover det valgt marineblå. Det viser os at du har en bestemt slags sko i tankerne til disse snørebånd. Og vi vil vædde med at kombination af sko og snørebånd bliver et af de mest modige par der nogensinde er trådt udenfor en dør. 

  Med super brede marineblå snørebånd, er det eneste du ikke kan opnå tidsrejse, fordi det er teoretisk umuligt. Men udover det…

  Nej, ved du hvad? Med disse snørebånd kan du sikkert godt rejse i tiden. De her snørebånd er helt exceptionelle. 
  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 18M-Flat-NavyBlue
  Bredde: 16mm
  Lavet af høj kvalitet polyester