• 120+ solgt

  Super brede lysegrå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Maksimal synlighed
  • Få et unikt look

  Super Brede Lysegrå Snørebånd Er Fantastiske, Uanset Hvor Du Skal Hen

  Farven sølv har en ven der er bare lidt sejere: super brede lysegrå snørebånd gør dine sneakers til de mest magnetiske sko du nogensinde har ejet. 

  For lysegrå er den slags farve som altid er god at have med sig, og disse snørebånd svigter aldrig. Aldrig nogensinde. 

  De minder folk om et værelse med aircondition på en varm sommernat. Det er lyden af en kold cola- eller øldåse der bliver åbnet til en grillfest. 

  Det føles bare godt at kigge på disse snørebånd. Folk kommer til at takke dig når de ser dem. Sig “Det var så lidt” og gå videre - du har steder der skal ses, ting der skal opleves og folk der skal mødes. Og folk som skal imponeres over dine nye snørebånd. 

  Lysegrå er en nonchalant farve, som passer med alle farver og alle kombinationer af farver du kan tænke dig til - bogstaveligt talt. Fra lyse og kraftige farver, som rød og orange, til mørkere, afslappende farver som sort og marineblå; super brede lysegrå snørebånd passer til alle sko. Hver gang. 

  Du ved hvordan skyer bare hænger på himlen og passer perfekt ind? Sådan kommer disse snørebånd til at passe til dine sko. 

  Vi vil vædde med at du føler dig afslappet allerede. Bare tag en dyb indånding, snup et par snørebånd, og gør dig klar til et liv i konstant komfort. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 18M-Flat-LightGrey
  Bredde: 16mm
  Lavet af høj kvalitet polyester