• 680+ solgt

  Super brede hvide snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Maksimal synlighed
  • Få et unikt look

  Super Brede Hvide Snørebånd Gør Dine Sneakers Splinternye

  Super brede hvide snørebånd er skabt til at booste enhver sneakersko, med deres fængslende farve, som garanterer at dine sko aldrig bliver overset igen. 

  Vær forsigtig når du går ned af gaden - måske kommer du til at forstyrre trafikken. Biler sænker farten for at få et glimt af dine sko. En fyldt bus standser for måbende at tjekke dem ud. For det her er modige snørebånd, skabt med en kvalitet som kan spottes på lang afstand.

  Der er en grund til at et tomt lærred er hvidt. Det er fordi at alle farver ser fantastiske ud sammen med hvid. Og det samme gælder for de her snørebånd; uanset hvilken farve dine sneakers, din trøje, dine bukser, dit ur, dine briller eller din hat har.

  Hvis du slår ordet “alsidighed” op i ordbogen, finder du et billede af de her snørebånd (eller det har vi hørt). 

  At gå med vores super brede hvide snørebånd er i bund og grund ligesom at have to lygter til at lyse vejen frem for dig. Forhåbentligt kommer andre folk til at følge dit eksempel, og måske, en skønne dag, behøver vi aldrig se folk med en dårlig skostil, nogensinde igen. 

  For at sige det så simpelt som det er: disse snørebånd giver dig et friskt og rent look, uanset hvor du har planer om at vise dem frem.   Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 18M-Flat-White
  Bredde: 16mm
  Lavet af høj kvalitet polyester