• Super brede grønne snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Maksimal synlighed
  • Få et unikt look

  De Mest Forfriskende Sko Har Super Brede Grønne Snørebånd

  Sneakers kommer aldrig til at se ligeså friske ud, som med super brede grønne snørebånd: det er den slags snørebånd som giver dig lyst til at tage en dyb indånding af frisk luft hver gang du binder dine sko. Kom lidt tættere på. Kan du dufte det? Det er duften af friskhed. 

  Og det er den bedste måde at starte din dag på. Du kan ligeså godt slette kaffe fra din indkøbsseddel. Disse snørebånd giver dig al den energi du har brug for. 

  For disse snørebånd føles som om de udøver en fotosyntese (den process planter bruger til at forvandle solskin om til næring). Disse fleksible og åndbare kvalitetssnørebånd lyser endnu mere i dagstimerne, og aktiverer dit indre lys. 

  Du kommer til at føle dig højere, og det får dig til at se højere ud. Du kommer til at se smartere ud, og det får dig til at føle dig smartere. Dine fødder bliver lettere, så du kommer til at flyve afsted. Hvor skal du hen? For jo mere du rejser, des mere udgiver du sindet… og flere folk kommer til at nyde godt af at kunne beundre dine snørebånd. 

  Måske bliver du valgt som konge eller dronning over hele verden. Kan du klare det ansvar? Ja, det ved vi du kan. 

  De siger at græsset er grønnere på den anden side. Alt vi ved er at vores super brede grønne snørebånd altid gør de sko de sidder på, til de smarteste sko i rummet. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 18M-Flat-Green
  Bredde: 16mm
  Lavet af høj kvalitet polyester