40+ solgt

Super brede blå snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Maksimal synlighed
  • Få et unikt look

Super Brede Blå Snørebånd Genopliver Dine Sneakers

Den sande blå farve. At se super brede blå snørebånd, er ligesom at se havet for første gang. Farven, dybden, det hele virker uendeligt. Og når de er bundet på dine sneakers kan du mærke noget skylle hen over dig. Hvad er det?

Det er følelsen af forbedring. 

Der findes ikke en følelse som er mere forfriskende. Det er visheden at dine sneakers nu passer til alle dine outfits. Visheden at dine sko nu er dit outfits højdepunkt, og at du med garanti får komplimenter. Du kan tænke tilbage på din skostil før disse snørebånd blev en del af din hverdag, og måske er du en helt ny person. 

Måske. 

Blå i denne fængslende nuance, på snørebånd af denne premium kvalitet, er den ultimative vej til et friskere liv. Dette er snørebånd som gør dine sneakers nyere og opgraderet. Du kommer måske til at føle dig så frisk at du får lyst til at løbe et maraton, eller så modig at du melder dig syg en hel uge og tager på spontan ferie. 

Men det er mest sandsynligt at du er midt imellem de to - imellem en maratons-tsunami og en rolig sandstrand, mellem himlen og dine nye sko, mellem det fantastiske og det perfekte. 

Tag dine sko mod fjerne kyster med super brede blå snørebånd. For uanset hvor du bliver ført hen af tidevandet, ved du, at du er den smarteste person i gaden - ja, i hele byen. Skriv en anmeldelse
Produktkode: 18M-Flat-Blue
Bredde: 16mm
Lavet af høj kvalitet polyester