• Sport Plus Skoindlæg

  119,00 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Sport Plus er et indlæg som ikke kun booster din ydeevne, men også sikrer at du altid er beskyttet mod fremtidige skader når du er aktiv eller dyrker sport. For at garantere at du kan yde dit bedste, er det vigtigt at dine fødder har den rigtige beskyttelse. Dårlig positur når du dyrker sport er mere normalt end du sikkert går og tror. Det er også den førende årsag til smerte, træthed og skader.

  De bedste indlæg til løb

  Det er godt for din krop at løbe - generelt. Med dårlig positur kan det dog være dårligt, i værste tilfælde, farligt. Dine muskler bliver faktisk svagere af at skulle klare for meget pres. Så kan det være du begynder at opleve ledbånd, knogler eller sene problemer fordi dit skelet system tager alt stødet i stedet for dine muskler. Det første tegn på dårlig positur er at blive øm og træt meget hurtigt. Hvis man kigger på det længere sigt, så kan du være mere sårbar overfor kronisk smerte og skader. Derfor er du nødt til at tage de rigtige beslutninger i dag for at undgå fremtidige problemer.

  De bedste indlæg til vandreture

  Disse indlæg er designet til dig som er meget aktiv; derfor er de lette og formede efter din anatomi så de holder din fod rigtigt placeret, selv når du bevæger dig. De er brugbare til de fleste former for sport, vandreture og mindre krævende aktiviteter. De forbedre din fysiske kapacitet og reducerer eksisterende smerter.

  For hårdt stød kan resultere i smerte for din hæl med det samme og forøge chancen for en skade. Sport Plus indlægget er fantastisk til at absorbere og minimere stødet dine fødder og hæle oplever. Det sikrer rigtig positur, så de rigtige muskler absorberer stødet og bliver stærkere.

  Næsten universelle indlæg

  Disse skoindlæg passer næsten i hvilken som helst sportssko, vandresko og lignende. De garanterer optimal, general ydeevne. Indlæggene kan vaskes og er splittet op i forskellige størrelsesintervaller som dækker næsten alle størrelser. Toppen af dem er blå. For at indsætte dem korrekt, så vær sikker på at hælen er presset helt tilbage mod skoen.

  Indlæggene er perfekte til alle der er fysisk aktive. Hvis du har en lidelse som plantar fasciitis, hælspor eller oplever moderat eller værre hæl smerter, så ta' et kig i vores ortopædiske produkt kategori i stedet.

  Skriv en anmeldelse