• Orange spiral snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Orange spiral snørebånd

  Hvis du ikke behøver at snøre dine snørebånd, OG dine sneakers ser forbløffende godt ud, så går du sikkert med orange spiral snørebånd. Og det er fordi, disse elatiske elastiske no-tie snørebånd gør det muligt, at smutte hurtigt i skoene og komme ud af døren med en fantastisk let følelse. Det er det, der sker, når alle komplimenterer dit fodtøj.

  Hvad mere er der at sige?  Vi mennesker elsker komplimenter, og vi har skabt disse orange spiral snørebånd, så du kan få så mange som muligt. 

  Den eneste måde at gøre disse snørebånd endnu bedre på er ved at matche dem med dine sneakers. Du har sikkert allerede lyst til at smide de gamle snørebånd i skraldespanden og aldrig høre fra dem igen. Du ved også, at den orange farve er dristig og spændende, og at du vil have den på dine fødder. 

  For at få en klassisk kombination er blå og orange et godt valg. Modsætninger mødes - sådan er det bare. Det kan også være, at du har lyst til, at det spændende design og den lysende orange farve skal være centrum for opmærksomheden. I så fald er neutrale farver som sort, hvid, brun og marineblå perfekte.

  Hvordan er det at se så godt ud uden at anstrænge sig? Det kan du fortælle os, når du får dine orange spiral snørebånd. Den stærke elasticitet giver en perfekt pasform - helt uden at skulle snøre. Den klare orange farve falmer ikke, som tekstilsnørebånd gør. Og spiralernes form er umulige at overse. 

  Du har fundet de ultimative snørebånd. Vent bare til dine orange spiral snørebånd ankommer til din dør. De er præcis, som du håber, og bedre end du kan forestillet dig. Med garanti!

  Skriv en anmeldelse