• 280+ solgt

  Sorte spiral snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Sorte Spiral snørebånd Giver De Bedste Dage

  Sorte spiral snørebånd er ikke til de utålmodige - de er til dem som får tingene til at ske. Dem som værdsætter det nemme, bekvemmelige, og hurtige valg, fordi de ved hvor de skal hen, og de behøver ikke bøje sig ned og binde skoene før de er på vej ud af døren. 

  Tag den supercomputer du har (også kendt som en smartphone) ud af lommen. Måske har du den allerede i hånden? Vidste du at hvis du søger på: “forskellige måder at binde skoene på” får du over 1.59 millioner forskelliger søgeresultater? Og imens alle andre læser igennem dem, er du allerede på vej ud af døren. 

  Og alt du behøver for at opnå en tætsiddende, komfortabel pasform, er at sætte foden ned i skoen. Det er alt! Føles det ikke bare helt perfekt Askepot? Og efter en lang dag behøver du ikke binde skoene op, du trækker bare foden ud af skoen, som sværdet ud af stenen. 

  Let og behageligt, ikke sandt Kong Arthur? 

  Stilen på disse sorte spiral snørebånd burde heller ikke blive overset. De passer til alle slags sko, i alle farver, og de får bogstaveligt talt dine fødder til at se ud som om de danser mens du går. (Måske du skal til at planlægge den musik der skal spille når du træder ind af døren?).

  I bund er grund er sorte spiral snørebånd skabt til dem som værdsætter retrostilen, og det sjove, komfortable liv.. Så, ja, de er skabt til dig. 


  Skriv en anmeldelse