• 90+ solgt

  Røde spiral snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Røde Spiral snørebånd er Multidimensionelle og Magiske

  Med røde spiral snørebånd møder det gammeldags det dagligdags, i en moderne blanding af retrostil og kvalitetstekstiler, så du kan starte hver dag med mindst en bekymring mindre.

  Men vi tror at disse snørebånd giver fred i sindet på tre specifikke måder; ikke kun den første og mest åbenlyse... men det er der vi starter.

  Du behøver kun binde dem én gang, for med elastiske selv-luks snørebånd behøver man ikke binde så snart snørebåndene sidder på skoen, og de bliver ved med at være komfortable, så du kan have skoene på, og fødderne ude af døren på rekordtid. (Få nogen til at tage tid. Du kommer til at slå rekorden).

  Og så forlader du huset i en farve som er så modig og ilter som rød. Seriøst? Folk kommer til at gabe over dit fodtøj, og svømme hen i den fantastiske farve. 

  Men de kommer måske til at forsinke dig - du må ikke lade dem beundre dig for længe, for du har steder du skal være, og folk du skal se - og folk som skal se din nye, overdådige skostil. 

  Så du har bekvemmelighed. Du har stil. Hvad er den tredje ting? Holdbarhed og alsidighed. De her snørebånd holder længere end dine sko, så du kan binde dem på dit næste par, og vide at de kommer til at se ligeså fantastiske ud. Og så kan du binde dem på dit tredje par sko. Og dit fjerde par. Dine nye snørebånd vil leve indtil verden går under.

  Der er tre grunde til at blære dig i dine nye røde spiral snørebånd, og det er kun et klik væk. Klik! Og ingen kan nogensinde hamle op med din skostil igen. 


  Skriv en anmeldelse