• 60+ solgt

  Mørkebrune spiral snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Mørkebrune Spiral snørebånd Åbner Døre For Dig

  Bind dine mørkebrune spiral snørebånd på dine sko for første gang, og oplev at du aldrig behøver binde dem igen: her er både stil og bekvemmelighed, en blanding af to verdener.

  Og disse bekvemmelige snørebånd er skabt, så du stadig kan følge med moden. 

  Disse snørebånd er old-school cool, et blik tilbage i tiden, en stil som folk får lyst til at kopiere. Er du en trendsætter, eller er du retro? Det afhænger af om dine venner kender til modehistorie. Uanset hvad bliver du too cool for school med de her snørebånd. Vær klar til at blive mødt af highfives hele vejen ned af gaden. 

  Det kan være svært at beslutte præcis hvilken farve sneakers man skal matche med mørkebrune snørebånd. På den ene side kan hvide sko giver dig uanede muligheder med disse elastiske snørebånd. På den anden side kan du matche dem med brune sko og folk vil stirre på dine fødder, og prøve på ikke at røbe hvor imponerede de er. 

  Så stilen er op til dig. Alt vi med sikkerhed ved er at du kan forvente mindst to forskellige komplimenter. Den første: "Wow dine fødder er for fede!" og den anden: "Wow, du kom til tiden!". 

  Og de er begge takket være stilen og bekvemmeligheden du opnår med dine nye yndlingssnørebånd. 

  Skriv en anmeldelse