• 190+ solgt

  Hvide spiral snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Hvide Spiral snørebånd Tilføjer Tid Til Dagen

  Disse hvide spiral snørebånd gør ikke blot sko bekvemmelige, de får skoene til at gøre arbejdet for dig. Aldrig mere skal du bøje dig ned for at binde dine snørebånd, tjekke for at se om de er gået op, og bruge de ekstra ti sekunder hver dag. 

  Du kan simpelthen bare sætte foden i skoen, og starte din dag. 

  Vidste du at hvis du lægger den tid sammen som du bruger på at binde dine sko hver dag, bliver det til 45 minutter om året. Det er et helt afsnit af din yndlingsserie på HBO, som andre folk bruger på at binde deres sko. 

  Fordi efter den første gang hvor du binder disse selv-luks elastiske snørebånd på dine sko, behøver du aldrig binde dem igen. I stedet kan du nyde en god, komfortabel og tætsiddende pasform, hvilket betyder at hvis du nogensinde skal gå tilbage til at spilde tiden med normale snørebånd bliver det hårdt for dig. 

  Vores hvide spiral snørebånd kommer også i forskellige længder så de passer til alt fodtøj, fra en børnesneaker til en ortopædisk sko, og alt imellem. Så uanset om du leder efter at rocke en retro 80’er stil, om du har din første skoledag, eller om du er på vej til plejehjemmets fællesareal til en omgang bridge, så har vi hvad du har brug for. 

  Du behøver aldrig binde dine sko igen. Så det eneste spørgsmål er: hvad vil du bruge al den ekstra tid på? 

  Skriv en anmeldelse