• 150+ solgt

  blå spiral snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Blå Spiral snørebånd

  Disse elastiske blå spiral snørebånd er ligesom et blues-band i en tilrøget bar. De har tendens til at få din fod til at følge rytmen, fordi de er intet, hvis ikke groovy.

  Når du lukker øjnene kan du mærke dem, kan du ikke? Den der lette måde hvorpå du kan sætter skoen på foden, og mærke en tætsiddende, men komfortabel pasform. Den måde de pifter dine sneakers op på. Ja faktisk så kommer Robert Cray’s sang fra 1983 “Bad Influence" til at spille når du kommer gående ned af gaden, parken, gangene, eller hvorend du ønsker at blive set efter du har smuttet fødderne i skoene. 

  De er måske retro, men de er også unikke, og folk vil lægge mærke til dem. Ligepludselig opdager du, at selvom der er folk overalt omkring er der stilhed. Og folk stirrer på dine snørebånd. De kan ikke andet. 

  Og så drejer du rundt og peger mod loftet som en legende, og folk går amok. Og det er ikke på grund af dine blå spiral snørebånd - det er jo dig som rocker dem - men de hjalp. 

  Og lyt til folket! De elsker dig. 

  Om det er på en hvid sko, eller om du matcher blå med blå, eller med hvilken som helst farve som din unikke stil har, behøver du aldrig binde dine sneaker igen, og du får aldrig lyst til at binde dem igen. 

  Skriv en anmeldelse