• Neongrønne spiral snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Neongrønne spiral snørebånd

  Vil du have sneakers, der er spændende, behagelige og sjove at se på, så behøver du ikke lede længere. Neongrønne spiral snørebånd er tilbehør til fodtøj, der aldrig sætter farten ned og gør det muligt for dig at smutte hurtigt i skoene, stramme dem til og smutte ud af døren.
  Med neongrønne spiral snørebånd, kommer du derhen hvor du vil med præcis det look, du vil have. Du kan løbe en marathon, slæntre langs stranden og alt der imellem. Disse elastiske no-tie snørebånd, skal blot sættes i én gang. Stram dem som du ønsker og nyd den helt rigtige sikkerhed og komfort, uanset hvilken livsstil du har.

  Elasticitet skabt med komfort og sikkerhed for øje

  Selvom designet og innovationen er fantastiske features, er farven det, der virkelig får neongrønne spiral snørebånd til at skille sig ud. Disse elastiske no-tie snørebånd er klarere i farven og holder længere end tekstilsnørebånd, og farven er forbløffende alsidig, da den går ligeså godt til neutrale farver som brun, sort og hvid som til rød, pink eller endda enhver nuace af grøn. 
  Du ledte efter de perfekte snørebånd - den slags, der matcher din stil og samtidig gør dit liv lettere og bedre. Du har fundet dem! Det er nemlig neongrønne spiral snørebånd. Og de er klar til at bringe dine sko op på et højere niveau. 
  Skriv en anmeldelse