• Spiral snørebånd (No tie)

  Spiral Snørebånd

  Boi-oi-oi-oi-oing! Det er alt der skal til for at binde dem, minus lyden! Sjove at binde, garanterer sikkerhed, ja, spiralsnørebånd er lige præcis hvad du har ledt efter, en sikker og nem måde at få bundet skoene på hurtigt, så du kan være klar til nye eventyr. Du behøver ikke binde en knude, og du kommer til at se sejere ud end nogensinde, med det her old-school look. Men hey, eftersom du bliver den eneste i skolegården med spiralsnørebånd på fødderne, kommer de til at virke spritnye. Og ved du hvad? Eftersom du køber dem hos FeetUnique bliver de ved med at se spritnye ud, for evigt (både fordi de er holdbare, men også fordi at de er tidsløse).

  280+ solgte produkter
  280+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  190+ solgte produkter
  190+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  150+ solgte produkter
  150+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  90+ solgte produkter
  90+ solgt

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par
  60+ solgte produkter
  60+ solgt

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  De er Klar Til at Blive Dine Erstatningssnørebånd   

  Med spiralsnørebånd behøver du aldrig binde dine sko igen, de forvandler dine sko, og får dig til at fortryde al den tid du førhen har brugt på at binde dine sneaks. Alt du skal gøre er at fjerne dine gamle snørebånd, grine hysterisk imens du smider dem i skraldespanden, og så trække vores spiralsnørebånd gennem snørebåndshullerne. Din sko glider let på, bliver på skoen efter snørebåndene har fået et godt lille ryk for at sikre dem, og så er du på vej. Plus, de har en klarere farve, bedre kvalitet, og mere tjekket design end de snørebånd der fulgte med dine sneakers, så det her er en win-win (+ ekstra wins) situation.

  En Proptrækker som Fokuserer på Komfort

  Hvis du vælger spiral sparer du tid, og undgår knude-bindings-slid. Men de her spiralsnørebånd er ikke kun bekvemmelige når du træder udenfor døren. Vi sørger for at snørebåndenes fleksibilitet og elasticitet sikrer at skoene bliver hvor de skal, men samtidig giver fødderne plads og luft. Du kan hurtigt, nemt og diskret justere hvor stramme skoene er, med et simpelt træk i snørebåndene. Og eftersom de ikke går op (de kan simpelthen ikke gå op) behøver du aldrig opleve det ubehagelige øjeblik hvor alle venter på at du får bundet skoene, og deres blikke gør bare situationen endnu mere presset, og gør dig langsommere, indtil til sidst, fordi du ikke har spiral snørebånd, må du bede dem om at fortsætte uden dig. Du indhenter dem så snart du har fået dine nye snørebånd.

  Snørebånd Der Aldrig Går Op og Aldrig Går Af Mode

  Du behøver ikke binde de her snørebånd, du giver dem bare et lille ryk, hvilket betyder at de ikke kan gå op, eftersom de ikke er bundet. Er du træt af at binde sko? Vil du undgå at binde knuder i tide og utide? Det kan undgås. Med spiralsnørebånd. Og fordelen er ikke bare at de aldrig går op, og at din sko kommer af og på med lethed, de flosser heller ikke, eller falmer, så du behøver ikke bestille et nyt par snørebånd fra os… medmindre du har brug for snørebånd til et andet par sko, og du er en virkelig begavet indkøber som kun går efter det allerbedste, og hvis det er tilfældet, så ses vi snart igen.

  Du Behøver (næsten) Ikke Bøje Dig Ned

  En af de mest tiltalende funktioner ved spiralsnørebånd er at du ikke behøver bøje dig ned eller sætte dig på hug for at binde dine snørebånd, hvilket er perfekt for folk med begrænsninger. Du behøver ikke tage fat i og koordinere snørebåndene med dine hænder, bøje ryggen, strække benet, eller hvad end situationen er, spiralsnørebånd kommer som sendt fra himlen.

  Uanset Farven er De Alle ”Grønne”

  Alle vores spiralsnørebånd (og alle vores andre produkter) er certificeret af STANDARD 100 by OEKO-TEX®, industriens forbillede indenfor miljøvenlig tekstil produktion, hvilket sikrer forbrugerne at de ikke køber noget der skader vores planet. Hos FeetUnique kan det undgås! Du kan sove trygt om natten velvidende at du har snørebånd der holder for evigt, uden udløbsdato på returretten, og samtidig vide at dit køb ikke skader moder jord!