• 710+ solgt

  Runde sorte & mørkebrune snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Sorte og Mørkebrune Snørebånd Viser Dine Sande Striber

  Skabt til støvler, men ideelle til enhver slags sko. Vores runde sorte og mørkebrune snørebånd kan hjælpe dig med at slippe dit indre dyr løs, eller hjælpe med at matche din sofistikerede udadvendthed , afhængigt af hvilket slags fodtøj du parrer dem med. 

  To farver tråder igennem hinanden fra ende til anden, og skaber et stribet mønster som er en uvurderlig antikvitet værdig, men skabt af materiale stærkere end rebene der hejser sejlene på et skib (muligvis). De er helt bestemt hypnotiserende når de sættes sammen med hvid, og de camouflerer sig som en grizzly i vinterhi når du binder dem på sko med en lignende farve. 

  Faktisk... okay. Alle andre snørebånd er basale. Så er det sagt. Er du glad nu? 

  En leopard kan ikke ændre sine pletter, men du er et menneske. Du kan ændre hvad du vil, fra det ringe mønster på dine gamle snørebånd, til de her mesterligt stribede snørebånd. Plus, leoparder bruger ikke sko, udover når de optræder i mine mareridt. Og det er endnu mere uhyggeligt at leoparderne ikke bruger FeetUnique snørebånd, men bare de usle snørebånd som fulgte med deres pote-formede sko. Gys. 

  Vores runde sorte og mørkebrune snørebånd er som taget ud af dine bedste drømme, og det vil sige at hver gang du binder dem, kan du gå rundt i dit eget, personlige, drømmeland. Det garanterer vi. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-BlackDarkBrown
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bredde: 4mm
  Kan strækkes 16%
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bruges typisk til fine støvler