• Sorte OFF-WHITE Snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Sorte OFF-WHITE snørebånd

  Boost dit sneaker game eller erstat brugte snørebånd med disse OFF-WHITE inspireret snørebånd. Med den præcise skrifttype og holdbar silikone print er disse snørebånd af den højeste kvalitet mulig og gør et sublimt job i at ligne de originale snørebånd fra Nikes "The Ten" kollektion med Virgil Abloh.

  Nike og OFF-WHITE, et uundgåeligt partnerskab

  Få præcis hvad du regner med hos FeetUnique. OFF-WHITE snørebånd til et hvilket som helst par Nikes som Jordans, Air Max eller Prestos. Uanset om det er den nyeste model eller en retro-udgave. Du er kun et klik væk fra at tage dine sneakers til nye højder.

  Gratis shipping, hurtig levering og 100% garanti

  Vi leverer hvor som helst i verden gratis. Det gælder både vores standard snørebånd lige såvel som vores specialiseret OFF-WHITE snørebånd. Vi sørger også for at de kommer frem så hurtigt så muligt så du ikke går og venter forgæves på dem.

  Men skulle du alligevel ikke være 100% tilfreds med dit køb, så sørger vi for at du får en refundering, uden at skulle besvare nogle spørgsmål eller sende produktet tilbage. Men det kommer du ikke til at have lyst til. Vi garanterer det. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: off-white-black
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt