• Sorte "No-Tie" snørebånd til pæne sko

  44,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde

  Udsolgt

  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Forvandl dit pæne fodtøj til slip-ons med sorte no-tie snørebånd til pæne sko 

  Slip-on sko begrænser sig ikke til sneakers. Når du leder efter et stilfuldt udtryk uden at skulle bøje dig ned for at binde dine sko, er sorte no-tie snørenbånd til pæne sko det perfekte valg. De passer i ethvert par lædersko, og deres tilpassede elasticitet sikrer, at skoen er åndbar men samtidig sikker. Det vil tage dig under to minutter at sætte dem i. Og farven går til alt. Med sorte no-tie snørebånd til pæne sko. kommer du til at elske måden, dine fødder føles og ser ud hver eneste dag. 


  Nemme at sætte i. Umuligt at gå tilbage til sko, der skal snøres

  Det vil højst sandsynligt tage dig længere tid at tage dine stof-snørebånd ud af dine lædersko. Dine no-tie silikone snørebånd består af to sæt med seks seperate stykker. Hver af dem passer i hullerne på skoene. Skub dem på plads og hop i skoene. Det burde ikke tage mere end et eller to minutter! Og så vil det være sidste gang, du behøver at binde dine sko. 


  Nyd komfort, bekvæmmelighed og perfekt pasform

  Elasticiteten og den omhyggeligt udmålte længde garanterer en behagelig fornemmelse.  Dette til trods for, at du aldrig behøver at binde dine snørebånd igen. Det er jo sådan, at ingen er perfekt, så når vi binder vores snørebånd hver dag, vil pasformen varriere. Men det gælder ikke for sorte, no-tie snørebånd til lædersko. 


  Sorte no-tie snørebånd af højeste kvalitet

  De er nemme at rengøre. De falmer og frynser aldrig og viser aldrig tegn på slitage. Hvis de bliver beskidte, skal du blot tørre dem af med en klud.  Alle vores snørebånd er af så høj kvalitet, at vi garanterer, de vil leve længere end de sko, du sætter dem i. Dette gælder for alle snørebåndene men især for no-tie snørebånd af silikone. 


  Hvorfor snørebånd fra FeetUnique?

  Fordi du foretrækker et firma med faglig stolthed. Hvis du er utilfreds, behøver du ikke at sende snørebåndene tilbage, for at få refunderet dine penge. Vi refunderer uden spørgsmålstegn. Vi ved, du kommer til at elske dine sorte no-tie snørebånd, og det er ikke kun fordi, prisen er god og leveringen gratis. Det er fordi, du får det bedste af det bedste, 100% garanteret. 

  Skriv en anmeldelse