• Sko wipes (2 wipes)

  10,00 DKK
  par par par
  Det bedste tidspunkt at rengøre dine sko? Når snørebåndene er fjernet. Udover at du undgår at beskadige selve snørebåndene, kan du også komme ind i alle kroge, så du får en grundig rengøring, der holder. Måske har du bestilt snørebånd for at give dit fodtøj et ordentligt løft. Selvom snørebånd af høj kvalitet giver dig lige præcis dét, lægger folk altid mærke til sko, der er dækket af støv og skidt. Få mest for dine penge med disse praktiske voks-wipes. 

  Du gider ikke et hav af plejeprodukter, klude og børster. Men dit fodtøj er alligevel for vigtigt til en hurtig omgang med en fugtig klud. Når du er igang med at forbedre dine sko, gør vi det nemt for dig at tage dem et skridt videre ved at få dem til at se splinternye ud igen. 

  Disse økologiske wipes med plantevoks gør det nemt at rengøre og pudse fodtøj og giver dem et ekstra lag af beskyttelse.  De kan anvendes til alle slags sko og sneakers, de fjerner snavs og pletter og efterlader dem skinnende rene. - Og bare rolig, det lille hint af citrusduft forsvinder hurtigt, da det blot er en lille forkælelse til dig. 

  Vigtigt: Disse wipes kan gøre dine sko en anelse mørkere eller lysere, da de indeholder økologisk plantevoks. Højst sandsynligt vil du dog ikke bemærke en forskel. 
  Skriv en anmeldelse