• 4260+ solgt

  Runde sorte snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Sorte Snørebånd Passer til Alt

  I mødet mellem klasse og eventyr finde runde sorte snørebånd, perfekte til støvler, men skabt sådan, at enhver sko kommer til at ulme af nattens dybder, som en ulv der hyler mod månen. 

  Det her er hvad du vælger når du er i en privat, luksus skihytte, imens du arbejder på nye investeringsmuligheder. Men du burde også bruge disse snørebånd når du vader gennem sne op til livet, fordi en grizzly stjal dine snesko fem kilometer tilbage. 

  Klasse? Tjek. Perfekte til det udendørs? Åh yes. 

  Fordi det kan den sorte farve opnå. Sort passer til enhver situation. Hvis du er inviteret til et bryllup er sort det sikre valg, og det samme gælder for begravelser. Den første skoledag eller den sidste dag før sommer? Gallafest eller grillaften? 

  Uanset hvilket situation - sorte snørebånd får dig til at ligne en million. 

  Vi garanterer at enhver farve sko passer til sort, og det gælder ingen andre snørebåndsfarver. Glem alt om andre farver - de her snørebånd passer til dine sko, som blæksprutteblæk på en frisklavet paella. 

  At sige at de her snørebånd er et sikkert valg, er at undervurdere deres effekt. I stedet siger vi at de er et smart valg, fordi de får dine sko til at se helt fantastiske ud. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-Black
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt