210+ solgt

Runde neon orange snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Noenorange Snørebånd Overstråler Alle Andre Snørebånd

Runde neonorange snørebånd er ikke til folk med sarte hjerter, uanset om de vandrer gennem skoven på dine yndlings vandrestøvler, eller om de styrer dansegulvet i dine yndlings... ja, i dine dansesko. 

Der er faktisk folk som køber de her snørebånd, og så leder efter dansesko der passer til. 

Neon er orange der faldt ned i radioaktiv stråling (den gode slags). Det er den super-intense version af orange. Det er den orange som landsbyboerne regner med til at redde dagen, ligesom at gribe en bil der bliver kastet af en robot, eller som at gøre den kedelige fest sjov.

Vi vil vædde med at du kan stille dig med vores runde neonorange snørebånd, i et butiksvindue på strøget, for at tiltrække kunder. De vil sætte skilte ved dine sko der siger: "Jeg er personificeret friskhed". 

Du behøver ikke sko der passer perfekt til de her snørebånd. Ville rum-støvler være ideelle? Naturligvis. Men i stedet kan du tænke på de her snørebånd, som snørebånd der passer perfekt til dig, fordi de oplyser alle sko, for at sige det mildt. De får alle sko til at gløde. Vi burde nok starte med at sælge dem sammen med solformørkelsesbriller. 

For at sige det kort, disse snørebånd gør din stil levende. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-NeonOrange
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt