220+ solgt

Runde neon grønne snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Neongrønne Snørebånd

Man siger at græsset altid er grønnere, og det samme gælder for de her neongrønne snørebånd. Det er de lysere, grønnere græsmarker som dine støvler altid har længtes efter. Er det ikke på tiden at slippe for de søvnløse nætter?

De her snørebånd er ren og skær leg. De er sjove at binde på, gå rundt i, og binde op når du kommer hjem efter en sjov dag. Hvis du kan lide at rave-fester, burde de her snørebånd følge med. Ved du hvor mange penge du kan spare på knæklys? 

Forestil dig at du kigger på en have der er brun, gold, tør. Så regner det i løbet af natten, og du kigger ud af vinduet ved daggry og ser det brillante syn af frisk græs, fra ende til anden. Er det din kæreste derude i en af de to havestole, som venter med en frisk kop kaffe? Det er den følelse man får med disse snørebånd.

Hvide sko får nyt liv med runde neongrønne snørebånd. Sorte støvler sat sammen med de her snørebånd får det til at ligne at Nordlyset blev taget fra himmelen og pakket rundt om dine sokker. 

Grønnere græsmarker findes, hvis man ved hvor man skal lede, og de er tættere på end nogensinde før, for nu kan du bære et par helt særlige græsmarker på dine sko. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-NeonGreen
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt