• 1770+ solgt

  Runde navyblå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Marineblå Snørebånd Fanger Fantasien 

  Du er officielt inviteret til at sætte sejl med disse marineblå snørebånd, en prestigefyldt farve som vi nu kan præsentere, sammen med en holdbarhed som er perfekt til støvler. Men hvis du tror at disse snørebånd kun er til støvler, risikerer du at blive smidt overbord. Kaptajnens ordrer. Hun er meget prætentiøs når det kommer til snørebånd. 

  Og det er nok derfor hun aldrig forlader huset uden disse snørebånd, bundet i et sikkert knob. Det er bogstaveligt talt et skumsprøjt af farve til dine sko. Dine fødder bliver cool, både i farven og temperaturen. Det er rent faktisk beroligende at se på den marineblå farve, i hvert fald hvis man tror på alle verdenskendte indretningsarkitekter. Spørg en af dem. De vil bekræfte det. 

  Hvorfor er marineblå så respekteret en farve? Vi tror det fordi at det virker som om farven indeholder mystiske dybder. Man kunne male et knappenålshoved martineblå og stirre på den i timevis. Det er en stærk, robust farve, men den er også dragende og lokkende, som den sjældne thelymitra jonesii orkidé som kun findes i Tasmanien, og som tog lang tid for mig at finde på google. 

  Så lad os udvide invitationen: få dine sko til at sætte sejl. Bind dem med disse runde marineblå snørebånd, og få tidevandet til at følge dig, uanset hvor du går hen. 

  Det eneste spørgsmål er: bringer du højvande eller lavvande med dig? Resten af verden vil - nej har brug for - at vide det. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-NavyBlue
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt