1610+ solgt

Runde mørkegrå snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Mørkegrå Snørebånd Tøjler Stormen 

Historien om vores runde mørkegrå snørebånd starter med den originale inspiration: de er skabt til støvler. Men ligesom de bedste historier, inspirerer disse snørebånd til helterejser iført enhver slags sko.

Det var en mørk og stormfuld aften. Vi forestillede os hvordan regnskyerne ville se ud hvis de var snørebånd. Ville de få ethvert skridt til at tordne? Ville de producere flere tusinde volts energi som et lynnedslag? Ville intensiteten afhænge af skofarven? Der var kun en måde at finde ud af det på. 

Når komplimenteret med gul, hvid og andre lyse farver, fremstår snørebåndene som en kølig tåge. Lyder det skræmmende? Det er det modsatte, det er som at træde ind i butik med air-con når det er 40 grader udenfor.

Med lyse farver som orange og rød fungerer snørebåndende som en stærk kontrast, som da skyerne åbnede sig og viste solnedgangen og himlens slående farver, på den nat hvor vi opfandt disse snørebånd. Og på brunt og sort fodtøj, passer de runde mørkegrå snørebånd ind, som den skygge du altid kan regne med bag dig. 

Fra de mørkeste og mest stormfyldte nætter til de lyseste solskinrige dage, disse snørebånd passer til enhver situation. Og såsnart du har anskaffet dig et par, er det eneste spørgsmål: hvad skal din historie være? 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-DarkGrey
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt