• 2780+ solgt

  Runde mørkebrune snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Mørkebrune Snørebånd Åbner For Det Uvirkelige

  Vores runde mørkebrune snørebånd er det som skovhuggere anskaffer sig når de leder efter noget, der kan få deres støvler til at modstå al slags vejr. 

  Men så igen, og det her var også en overraskelse for os, kontaktede de samme hårdføre, muskuløse arbejdsmænd os for at fortælle, at de var forbavsede over farvens alsidighed. "Jeg købte et kort par til mine fine sko, og jeg fik masser af komplimenter til den vin- og ostesmagning hos det der nye kunstgalleri i indre by. Tak igen for en fantastiske tilføjelse til min garderobe". Wow. Rimelig fedt, ikke? 

  Men er et direkte citat fra en vaskeægte skovhugger den bedste måde at udtrykke den alsidighed som denne slags snørebånd, i denne farve, kan tilbyde? Hvad med den ældre, aristokratiske kvinde, som bruger hendes formue på at købe et par som matcher hendes minkpels? Eller den nye hiphop-stjerne som brugte den mørkebrune farve som kontrast til hans hvide sneaks, et stilvalg som bogstaveligt talt hjalp ham med at skrive kontrakt med et pladeselskab? 

  Runde mørkebrune snørebånd er som en altmuligtmand, og den bedste der findes. Det er en klassisk farve skabt til at komplimentere tysk ingeniørarbejde, de passer til dine vandreture fra Kap Horn til Venezuala, kun med et par støvler og et plastiskkrus med vand, og enhver livsstil og ethvert modevalg imellem de to. 

  Disse snørebånd kommer i den længde du ønsker, og de muligheder der dukker op når du binder dem på skoene, er uendelige. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-DarkBrown
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bredde: 4mm
  Kan strækkes 16%
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bruges typisk til fine støvler