440+ solgt

Runde lyserøde snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Lyserøde Snørebånd Viser Dit Sande Jeg

Skabt til støvler som bliver båret af den type person som aldrig ville efterlade en kammerat på vandreruten; runde lyserøde snørebånd er både hårdføre og varmhjertede, en farve som sidder helt perfekt, midt imellem det ustoppelige og det tilgængelige. 

Disse snørebånd er ligesom flamingoer: de er så perfekte at de finder en mage for livet. Nok er de smukke og omsorgsfulde, men de bliver aggressive hvis de skal beskytte dem de elsker. Og så er de lyserøde på grund af pigmentet i de rejer de spiser... hvilket faktisk ikke har noget af gøre med de her snørebånd, men det er bare en sjov fact. 

Når de bliver sat sammen med hvide sko, afgiver runde lyserøde snørebånd en essens af uskyldighed, delikatesse, og renhed. Det er en skøn kombination som altid gør indtryk. 

Alternativt; lyserøde snørebånd på sorte eller lilla sko? Sådan opnår man et forførende, dragende og modigt look. Småfolk vil blive intimideret. Folk som dig kommer til at elske det. 

Så det er ikke fordi at lyserød er den perfekte farve i sig selv, men det er den perfekt farve til dig, uanset hvor på det lyserøde spektrum du befinder dig, selv hvis det er lige i midten. 

Plus, med de her snørebånd bundet på fødderne, ligner det at du rider på to svævende flamingoer over en krystalklar sø. (Lad os se om Aladdin kan toppe det!) 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-LightPink
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt