900+ solgt

Runde lysegrå snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Lysegrå Snørebånd

Med runde lysegrå snørebånd bliver dine støvler uvurderligt rejsetilbehør på din rejse, men disse snørebånd er helt fantastiske, uanset hvor i verden du prøver at få hoveder til at vende sig på gaden. Eller, undskyld, du prøver ikke at vende hoveder? Grå er også perfekt til dem der søger det diskrete look. 

Jeps, grå er den perfekte farve. 

Det er en kølig tåge som kan gemme på hemmeligheder og samtidig afsløre nye mysterier. Den er ligeså sexet og dragende som den er nem at overse. Smid dem på et par lyseblå sko og det kommer til at ligne at du går rundt iblandt skyerne. Sæt dem sammen med et par mørke støvler og få bjerge til at ligne bakkedrag. 

Og det er nemt at glemme det teknologiske element i lysegrå. Fra computere og hardware til web browsere og software og hinsides; teknologi passer til grå fordi grå passer til alt. Dine computerskærm kan vise alle de mest brilliante billeder der findes på internettet, fra behagelige billeder til for-evigt-printet-på-nethinden-horrible billeder - og den grå ramme matcher med perfektion. 

Fra asken fra dine gamle snørebånd - som du med det samme får trang til at brænde så snart du ser forskellen i kvalitet - vokser disse runde lysegrå snørebånd. Tag dem. Det er dine. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-LightGrey
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt