• 420+ solgt

  Runde lilla snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Lilla Snørebånd Er til de Unikke 

  En farve der er mildere end rød og mere unik end blå; runde lilla snørebånd giver støvler og andet fodtøj et fornemt og personligt look. Det er en farve som blev båret af de kongelige, dengang årstallet stadig kun havde tre ciftre (som 500 e. Kr) og det er stadig et temmeligt usædvanligt stilvalg. Hvilken anden farve kan man sige det om? 

  Hvorfor er lilla ikke en farve på regnbuen? Fordi det ikke er en farve på det synlige spektrum. Det er en kombination af blå og rød, hvilket betyder at det ikke engang er hvad folk forestiller sig, når du spørger dem om at forestille sig alle farverne. Violet leger får og blander sig med resten af flokken, mens lilla spiller sit eget spil - og får dine sko til at se fantastiske ud. 

  Det er almindeligt kendt at lilla passer til gul. På gule sko kommer lilla til at poppe frem, uden tvivl. Men du skal ikke undervurdere lillas alsidighed. Det er ikke en ensrettet vej, ligesom violet, den efteraber. 

  Ja hvorfor ikke blande lilla med alle andre farver? Lilla passer til hvid som hånd i handske. Eller hvad med at blande lilla med ingen af farverne? Lad lilla og sort blive det perfekte match. 

  På afstand ser bjergkæder lilla ud. Det er et fantastisk syn, men hvorfor kun beundre det på afstand? Disse snørebånd lader lilla følger dig, uanset hvor du går. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-Purple
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt