1500+ solgt

Runde hvide snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Hvide Snørebånd er Måske Ren Perfektion

Hvis du gerne vil have at dine støvler er ligeså friske som nyfalden sne, er runde hvide snørebånd vejen frem. Oplev de skarpeste farvekonstraster der findes - et par snørebånd der ikke kun pifter dine sko op - de pifter hele verden op. 

Så sæt Star Wars sountracket på så højt du kan, for med de her snørebånd bliver livet aldrig det samme igen. De smider regelbogen ud af vinduet, og genstarter spillet. Kan du huske da Red fra "Shawshank Redemption?" spørger publikum hvor ofte de lægger mærke til folks sko? Og hvis svaret er aldrig? Ja, det var jo årtier før man kunne finde den her slags snørebånd. Og nu er verden forandret for altid. 

Nogle folk tror at hvid bare er et tomt ark. Men i virkeligheden er hvid kulminationen af alt synligt lys. Det må være derfor det er den stærkeste farve. Det må være derfor vores snørebånd ikke er til at overse. 

Hvid er en ren, præcis farve, skabt så forsigtigt, og af en så kræsen gruppe mennesker, at forskellige navne er påkrævet. Man kan få æggeskalshvid, elfenben og old lace. Man kan få snehvid, talkumhvid, og Conan-O'Brien's-Hudfarve-hvid. 

Og så kan man få FeetUnique's snørebånds-hvid. Og det er en farvenuance der ikke hører til i skyggen. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-White
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt