• 1500+ solgt

  Runde hvide snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Hvide Snørebånd er Måske Ren Perfektion

  Hvis du gerne vil have at dine støvler er ligeså friske som nyfalden sne, er runde hvide snørebånd vejen frem. Oplev de skarpeste farvekonstraster der findes - et par snørebånd der ikke kun pifter dine sko op - de pifter hele verden op. 

  Så sæt Star Wars sountracket på så højt du kan, for med de her snørebånd bliver livet aldrig det samme igen. De smider regelbogen ud af vinduet, og genstarter spillet. Kan du huske da Red fra "Shawshank Redemption?" spørger publikum hvor ofte de lægger mærke til folks sko? Og hvis svaret er aldrig? Ja, det var jo årtier før man kunne finde den her slags snørebånd. Og nu er verden forandret for altid. 

  Nogle folk tror at hvid bare er et tomt ark. Men i virkeligheden er hvid kulminationen af alt synligt lys. Det må være derfor det er den stærkeste farve. Det må være derfor vores snørebånd ikke er til at overse. 

  Hvid er en ren, præcis farve, skabt så forsigtigt, og af en så kræsen gruppe mennesker, at forskellige navne er påkrævet. Man kan få æggeskalshvid, elfenben og old lace. Man kan få snehvid, talkumhvid, og Conan-O'Brien's-Hudfarve-hvid. 

  Og så kan man få FeetUnique's snørebånds-hvid. Og det er en farvenuance der ikke hører til i skyggen. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-White
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt