• 450+ solgt

  Runde hot pink snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Snørebånd i Hot Pink Er: Hotte. 

  Perfekt til verdens mest vovede støvler, men de puster liv ind i ethvert slags fodtøj; runde pink snørebånd ryster altid gang i tingene. Bind dem fast på dine sko, og se hele verden poppe.

  I bund og grund var de designet til den musikvideo som er dit liv. 

  Det starter med kameraet zoomet ind på dine snørebånd i hot pink. De er bundet på et par hvide sneakers - eller måske et par lysegrå støvler - hvilket betyder at alle får lov til at nyde synet af de lækre snørebånd, og med en ekstra lækker eftersmag. 

  Eller måske er dit fodtøj af en mørkere slags. I så fald springer pink frem af nattens mørke som en tornado. Folk som bruger briller tager dem af i ærefrygt og siger "Gud", forpustede, imens de undrer sig over hvordan en sko-snørebånds kombination som er så magisk kan findes på denne jord. 

  Så zoomer kameraet ud, og du danser som om du er i en af de der old-school iPod reklamer, lyset reflekteres i dine runde snørebånd i hot pink, imens du viser verden hvordan det skal gøres. 

  Den musikvideo som er dit liv? Den slutter aldrig. Ikke med de her snørebånd. Verden vil danse med til ethvert dansemove dine fødder laver. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-HotPink
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt