450+ solgt

Runde grønne snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Grønne Snørebånd Skaber Misundelse

Runde grønne snørebånd klatrer op af dine støvler som stærk efeu som gror specifikt til dine fødder, en mystisk plante som er sprunget op af jorden, og som kun kan plukkes af dig, ligesom Sværdet i Stenen. Og eftersom Kong Arthur sikkert ikke er virkelig, må du være Kong Arthur (eller Dronning Arthura) over alle snørebånd. 

Det er en ære. 

Grøn er kendt som en farve der symboliserer balance, den perfekte blanding af blå og gul, og den perfekte farve til snørebånd. Hvis du nu havde en grøn cykel der matchede, burde du melde dig til ekstremsport, fordi din balance ville være uden mage. 

Hvor stor pris sætter du på dine fødder? Fordi grøn symboliserer også penge. Når folk giver dig elevatorblikket fra top til tå, hvad ønsker du så at de skal tænke? For med de her snørebånd kommer de til at forestille sig så mange penge, at guldet i den Amerikanske Centralbanks kombineret med Apple's penge, og alle verdens værdipapirer, ikke er nok. 

Men grøn er også et symbol på en ny begyndelse. Det er det du ser når foråret springer ud. Det er farven på væggen når nye forældre maler børneværelset kønsneutralt. Det er de første tegn på liv når regnen rammer de tørreste ørkener i verden. 

Disse snørebånd er en ny begyndelse til dine sko. De forfrisker, genopliver, og, hvis vi skal være helt ærlige, er de de bedste snørebånd du nogensinde har ejet. Med garanti. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-Green
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt