• 410+ solgt

  Sorte refleks snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Opgrader Dine Sneakers Med Sorte Reflekssnørebånd Med Lås

  Sorte reflekssnørebånd med lås er et kig ind i fremtiden. 

  De film, bøger og tv-serier som viser os en fantastisk fremtid? Alle gik med disse snørebånd, du lagde bare ikke mærke til det. 

  Den sorte farve passer til alle andre farver og bla bla bla. Du kan åbenlyst lide farven, ellers ville du ikke have klikket på disse snørebånd. Og alle ved at sort passer til alt. Og derfor vil vi hellere bruge tid på at fortælle dig hvad disse snørebånd faktisk er i stand til. 

  Reflekserne gør det muligt at motionere udenddørs på hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Og bekvemmelighed opnår helt nye højder når man tænker på at du aldrig behøver binde dine snørebånd, nogensinde igen. Plus, deres elasticitet kombineret med det smarte selvlukssystem? Du kommer til at overhale selv de bedste sprintere. 

  Du kommer simpelthen til at blive smartere, hurtigere, og mere komfortabel. Og det er det det handler om. 

  Det virker som om skofirmaer har svært ved at følge med i disse moderne tider. Det er nok derfor at der er så mange af vores kunder, der fortæller os: "At se et par gammeldags snørebånd når man går med dem her, er ligesom er se en hestevogn mens man sidder i en sportsvogn"

  Fordi sorte reflekssnørebånd med lås holder ikke bare skoen på plads, de gør livet hurtigere, lettere og bedre. Og det bliver ikke mere futuristisk end det.


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-ER-Black
  Bredde: 3mm