• 60+ solgt

  Neon grønne refleks snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Elastiske Grønne Snørebånd Med Lås Gør Andre Sko Grønne af Misundelse

  Med sneakers med elastiske grønne snørebånd med lås er det officielt - nogle snørebånd er bare bedre end andre. Punktum. Og det er et ubestrideligt faktum at du får lyst til at råbe det fra tagtoppene så snart du har oplevet dem.

  Men hvorfor bekendtgøre det til resten af verden? Den fængslende farve og det unikke retro look vil, trods alt, få dig til at skille dig ud fra mængden. Bare spørg enhver berømthed - så snart du står i spotlightet får du aldrig lyst til at gå tilbage til kulisserne. Så nyd din unikke stil.

  Men snart bliver du træt af hvor langsom resten af verden er. Du tænker på alle de bjerge du kunne bestige i mens alle andre bøjer sig ned for at binde deres snørebånd. Du klatrer op af en klippe og er ved at bryde verdensrekorden, og så bliver du nødt til at sænke farten fordi din spotters snørebånd er gået op.

  Det er den ubarmhjertige sandhed: Når du bevæger dig hurtigere end alle andre, begynder alt at føles for langsomt.

  En skønne dag indhenter resten af verden dig. Men i mellemtiden kan du bane vejen frem og vise alle hvordan effektivitet ser ud. Og folk tager notater. Disse snørebånd er banebrydende og uforglemmelige.

  Elastiske grønne snørebånd med lås gør det lettere end nogensinde at klatre op af stigen. Om det er karrierestigen eller om det er en almindelig stige, så snart du når toppen er det dig der sætter dagsordenen.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-ER-NeonGreen
  Bredde: 3mm