• 210+ solgt

  Navy blå refleks snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Nye De Uendelige Muligheder Med Elastiske Marineblå Snørebånd med Lås


  Du kan mærke forskellen fra det øjeblik du binder snørebåndene i dine sko for første gang. De giver mere fleksibilitet, men din fod føles samtidig sikrere. Hvordan er det muligt? Med vores elastiske marineblå snørebånd med lås er alt muligt.

  Velkommen til fremtiden

  Vores låsemekanisme er af den bedste kvalitet; skabt af en blanding der sikrer den højeste holdbarhed, og gør alle justeringer ekstremt hurtige og lette, og samtidig holder skoen solidt fastspændt. Disse snørebånd er blevet nævnt i takketalerne i de olympiske lege. Lande har fejret dem fordi de førte deres nationalhold til verdensmesterskaberne.

  Men kan vi snakke om farven marineblå et øjeblik? Det er verdens mest alsidige farve, endnu mere end sort eller hvid. Der har aldrig været en lejlighed hvor marineblå har været upassende.

  Så du kommer ikke kun til at være den nye superstar i fitnesscentret, du bliver også den med mest klasse. Og det er blandingen af de to der leder til sponsorer.

  For at sige det som det er: de ser fantastiske ud, de føles fantastiske, og de forbedrer rent faktisk din atletiske ydeevne. Hvis du kan gå tilbage til middelmådige, gammeldags snørebånd efter det... ja, det ville være næsten ligeså imponerende som de rekorder du kommer til at slå takket være disse snørebånd.

  Oplev et helt nyt niveau af muligheder med elastiske marineblå snørebånd med lås.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-NavyBlueStripes
  Bredde: 3mm