• 230+ solgt

  Hvide refleks snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Elastiske Hvide Refleks-snørebånd Med Lås Er Hurtigere, Sikrere, Bedre

  Vær sikker på at folk lægger mærke til dine sneakers, både nat og dag, med elastiske hvide snørebånd med refleks og lås: Designet til at lade alle vide hvor du er under din midnatsløbetur, og lade alle vide at du er den mest stilede i fitnesscentret, om dagen.

  Det er ligemeget hvad der betyder mest for dig: sikkerhed, ydeevne, eller stil. Med disse snørebånd får du det hele.

  Det er faktisk ikke sikkert at forlade huset efter mørkets frembrud, før du har fået fat på et par af disse snørebånd. Dine løbesko er usynlige uden dem. Det er bare ikke risikoen værd. Men det øjeblik de ankommer kan du løbe efter solnedgang, uden problemer (og oveni det behøver du ikke bøje dig ned og risikere at skade din ryg . Fra det øjeblik de er bundet på skoen, bliver de ved med at sidde som de skal).

  Og når det kommer til ydeevne er disse snørebånd designet til eliten. Sprintere går ikke udenfor en dør uden dem. Professionelle atleter møder ikke op på stadium før de her snørebånd sidder i deres sko. De kan nemt og sikkert justeres i midten af din træning, på under et nanosekund. Uanset hvor hurtigt du løber 5 kilometer - med disse snørebånd kan du dividere din tid med to.

  Med disse snørebånd på skoene bliver enhver maraton forvandlet til en halvmaraton.

  Og stilen? Tjek lige det retro-look. Folk kommer til at sænke deres solbriller og give dig thumbs-up, som om vi var i 1985, men disse snørebånd er skabt med en teknologi der får det til at føles som om de er fra 2085.

  Dine sko udlever ikke deres fulde potentiale endnu. Men med  hvide elastiske refleks-snørebånd med lås bliver de alt du har brug for - og meget mere. Så du kan opnå hvad som helst.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-ER-White
  Bredde: 3mm