• 1380+ solgt

  Sorte elastik snørebånd

  (1 anmeldelser)
  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko

  Bekymringerne Forsvinder med Elastiske Sorte Snørebånd med Lås

  Intet andet par snørebånd giver dig ro i sindet som elastiske sorte snørebånd med lås. 

  Først er fremmest er de ligesom alle andre snørebånd hos FeetUnique, hvilket betyder at deres stærke friktion sikrer at de aldrig går op. Men her behøver du slet ikke binde dine snørebånd i første omgang - de er altid bundet, og er både stilede og komfortable. Dette er hvad modeverdenen længes efter. Tror du at fremtidens sneaker freaks binder deres sko? Efter du har prøvet de her snørebånd har du svaret! 

  Og den ro i sindet disse snørebånd giver handler om mere end bekvemmeligheden ved disse tætsiddende, men fleksible elastiske snørebånd, som let kan justeres og bliver siddende så snart de er låst. Disse snørebånd er også sorte, så de passer til alle farver, og alle sko, og deres stil er den perfekte balance mellem fortiden og fremtiden. 

  Faktisk kan disse snørebånd kun blive mere futuristiske hvis de var digitale og blev solgt eksklusivt i en virtual reality verden.

  Men helt seriøst, kommer du nogengange for sent? Har du bøjet dig ned og brugt tid på at binde dine snørebånd, når du kunne have været allerede halvvejs til fitness centret? Har du et par snørebånd der ikke kun er af lav kvalitet, og besværlige, men som endda ikke engang ser smarte ud?  

  De dage er nu forbi. 

  Du har spildt nok tid med alternative måder at binde dine sko på. Få tiden tilbage med elastiske sorte snørebånd med lås.   Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-Black
  Bredde: 3mm