• 30+ solgt

  Sort & orange elastik snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Du Har Ventet På At Opleve Elastiske Sorte og Orange Snørebånd med Lås

  Livet kan være kedeligt og trivielt... medmindre du har elastiske sorte og orange snørebånd med lås i dine sneakers. Nu kan du sige farvel til de kedelige øjeblikke. For altid.

  Hvad glæder du dig mest til at opleve? Altså udover disse snørebånd. Uanset hvad du svarer vil jeg vædde med at disse snørebånd gør den oplevelse bedre. For de gør ikke kun livet bedre, de komplimenterer også din livsstil på alle tænkelige måder.

  Når du har lyst til at slappe af? Du kan nu smutte dine sneakers på for at gå en tur, uden at binde dem. Eller måske er den energi der gennemstrømmer dig så kraftig at den får dine snørebånd til at gløde. Bare træk og stram dem, og gør dig klar til et sprint.

  (Og før du spørger: ja, de gør dig hurtigere. Gennemsnitligt tager de over tre minutter af hver kilometer).

  Men vi indrømmer at det ikke kun er de her snørebånd. Alle de fantastiske frynsegoder kan opnås med alle vores elastiske snørebånd her hos FeetUnique. De holder alle din fod på plads med en tæthed og fleksibilitet som du vælger. De tager alle tre minutter af en kilometer.

  Men elastiske sorte og orange snørebånd med lås er det eneste par vi har i dette design, en stil som passer til en unik personlighed - og som passer perfekt til dine sko.

  Og deres høje kvalitet forbedrer din hverdag, fra træning til afslapning og alt indimellem.  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-NeonOrangeBlack
  Bredde: 3mm